M-a întărâtat Alexandru Petrescu de la Guerrilla Cooking.
A trebuit el să iasă pe piață cu ciolanele alea de-ți curg balele numa’ uitându-te la ele și cu pastrama aia de oaie în baiț, ce numai gândindu-te la ea îți vine-a...fugi-n lumea largă.Mare pervers Petrescu ăsta...cum ni le trece el pe la nas, ni le-arată așa cu un zâmbet pe față de parc-ar zice...ia de vă uitați fraierilor și băliți că ăsta vă e rostul.
Și ca să fie totul perfect, se scoală cu noaptea-n cap ca să facă bunătățile astea și ni le servește la micul dejun.
Auzi la el....ciolan pe varză, pastramă de oaie și sloi de oaie la micul dejun.
M-a bulversat, pur și simplu.
Așa că azi mi-am făcut și eu un mic dejun ușor, cu ce-am găsit prin casă.
Câteva ouă de găină bine crescută, ba și vreo două de bibilică să nu se supere ele că-s surori, au fost de bază la o papară ușurică, tocmai bună de mâncat pe stomacu’ gol.
Am mai găsit vreo două feluri de brânză, niște friptură de iepure și niște bacon rămase de la masa copioasă de ieri, o ceapă, o roșie, câteva fire de mărar și pătrunjel, plus uleiul meu de măsline cu care fac toate năzdrăvăniile gustoase.
Bineînțeles că am avut grijă să le pozez pe toate în ordinea în care le-am scos pe masă, de la ouă la papară și le-am pus aici numai ca să le vadă Petrescu și să se oftice că nu are și el ouă de făcut papară.
Voi, dragii mei, să nu vă supărați că v-am inoportunat cu papara asta, da’ să știți că-s numa’ poze și-i numa’ Photoshop acilea.
Doar ouălele sunt pe bune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu